keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Maailman ihanin vartalokuorinta & muutakin hemmottelua

IHONHOITO
Otsikon mukaisesti, olen löytänyt maailman ihanimman vartalokuorinnan. Oriflamen Swedish Spa- sarjan vartalokuorinta on niin ihanan tuntuinen ja tuoksuinen. Jättää vartalon ihanan pehmeäksi ja sileäksi. Eli tuo ensimmäisen kuvan isoin pyöreä purkki.

Täydellisen tuoteinfon löydät täältä

Samassa kuvassa myös muita samaisen Swedish Spa-sarjan ihanuuksia.Vartalovoide, käsivoide, todella monikäyttöinen hoitoöljy.
Ja myös nuo 3 oikeassa laidassa olevaa tuotetta ansaitsee erikoismaininnan. Kasvokuorinta, puhdistava ja kuonaa poistava savinaamio sekä seerumi kasvoille. 
Saunan jälkeen kun tekee noilla kasvohoidon on kuin ois kasvohoitolassa käynyt. Upeita tuotteita kotikäyttöön ja hintakin kyllä kohdillaan. Itsellä on tapana kerran viikossa toteuttaa kasvohoito näillä.


Toinen mainitsemisen arvoinen sarja on Ecollagen. 
+35v tarkoitettu sarja on niin ihana. Koskaan ei suositella käytettävän nuorempana kuin on tarkoitus, mutta muutamalla vuodella ei ole niin väliä. Lähinnä ettei itse vielä kolmekymppisenä rupea käyttämään +40 tai +50 tuotteita, muuta kuin korkeintaan kuurina joskus.
Tässä kuvassa tän upean sarjan ihoputsari, kasvovesi, päivä- ja yövoide sekä seerumi.
Tuo tehoseerumi silottaa ryppyjä ja parantaa ihon väriä, kirkastaa ihoa sekä supistaa ihohuokosia. Levitän sitä joka ilta yövoiteen alle. Paitsi niinä päivinä, kun teen saunan päälle tuon yllä mainitun kasvohoidon, silloin käytän Swedish Spa sarjan seerumia.


lisää seerumista täältä




MEIKIT

Kun pitää ihon kunnossa, on mukavampi ruveta myös meikkihommiin. Itse en kyllä käytä arjessa kuin kunnon pohjustuksen ja ripsiväriä sekä tuota yllä olevassa kuvassa oikealla olevaa kulmavärisettiä. Siinä on 2 väriä joista voi itselle sekoittaa sopivan ja alla vaalea vaha jolla väri kiinnitetään. Niin helppo käyttöinen ja nopea. Reilu 10v kulmakynää käyttäneenä se on nyt historiaa ja tämä ehdoton suosikki. Lueskelin yksi päivä tästä nettijuttuja niin näyttää olevan tosi monen muunkin bloggaajan suosikki ;)

Kulmavärisetin tiedot täältä


Ylemmässä kuvassa myös nuo NIIIIIIN ihanat puuterihelmet. Niitähän on saatavilla 4 eri sävyä, mutta miulla käytössä nuo 2. Toiset aurinkopuuterina ja toiset poskipunana. Ihanat ja niin lempparit <3 
Kuvassa myös Giordani Gold- sarjan meikinpohjustusaine joka myös saanut monilta asiakkailta paljon kehuja. Tykkään itsekkin! Sekä kuvassa oleva saman sarjan CC voide on ihan huippu. Paljon kevyemmän tuntuinen sekä näköinen kuin meikkivoide. Kuvassa vasemmassa alalaidassa oleva peitesetti on myös hyvä. Vihreää käytetään kasvoissa punottaville kohdille, ruskea on perus peiteväri ja tuo keltainen (MINUN EHDOTON SUOSIKKI) on mm. tummille silmänalusille. Ja se muuten toimii ;)


Tässä vielä muutamia Oriflamen ripsareita mistä on tullut miun suosikkeja. Ehdoton ykkönen on tuo keskellä oleva The One Double effect, jossa korkkia vaihtamalla voi valita pidentävän tai tuuhentavan harjan, ja ne ihan oikeesti toimii. Itse vielä välillä teen niin, että ensin käytän pidentävää ja päälle tuuhentavaa toinen kerros ;)
Siitä lisää täällä ;)

Ja siis on vielä vaikka mitä muuta ihanaa, varsinkin Milk&Honey sarja. Ehkä kirjottelen näistä joku toinen kerta lisää. Meillä ei paljon muuta kosmetiikkaa enää kaapeissa näy, koko perheen vitamiinitkin on Oriflamelta :D Näin sitä voi hurahtaa joko tiettyyn tuotesarjaan tai koko touhuun :P

Jos tämän jälkeen heräsi houkutus tilata itselle näitä ihanuuksia -25% luettelohinnoista niin ota ihmeessä yhteyttä. Laita sähköpostia tai jätä tähän alle omat yhteystietosi niin otan yhteyttä :)

katilaitinen82@gmail.com

Tässä vielä linkki uusimpaan 22.1.2014 asti voimassa olevaan luetteloon

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

6vk valmennuksen tuloksia

 Asiakkaiden luvalla kerron tässä Teille yhden naisasiakkaan sekä yhden miesasiakkaan tulokset kuuden viikon valmennuksen ajalta. Valmen...