maanantai 9. maaliskuuta 2015

KAIKKI MUKAAN!

NYT KAIKKI MUKAAN!

Tahtoisitko itsellesi uuden harrastuksen?
Tahdotko tilata laadukasta kosmetiikkaa 25% luettelohintoja edullisemmin?
Tai oletko kiinnostunut lisätuloista?
Tahdotko oppia hyvinvoinnista ja ihonhoidosta sekä tietenkin meikeistä?
Haluaisitko päästä mukaan upeisiin tapahtumiin sekä koulutuksiin?
Ja mikä parasta tutustua upeisiin tuotteisiin.

Ei aloitusmaksua, ei kuukausimaksua eikä koskaan mitään tilauspakkoa!
Mukavaa, riskitöntä, helppoa ja hauskaa.

Vai kaipaatko kenties matkalle?
Oriflame toteuttaa unelmia ja lennättää vuosittain suuren määrä hieman töitä tehneitä Oriflamelaisia kaukomaille.
Tänä vuonna itse kilpailen matkasta Dubaihin, jonne mahdollisuus on kaikilla vähintään tiiminvetäjän tittelin ansainneilla Oriflamelaisilla.
Eli heillä, ketkä tuovat myös vähintään 5 ystäväänsä mukaan ja perustavat oman tiimin.
Oriflame ei vaadi sinulta mitään, ja mukaan pääsee kuka vain. Nainen tai mies, kunhan ikää on vähintään 16v. (alle 18v vanhempien suostumus)

Aloittaminen ei maksa mitään. Se ei sido sinua mihinkään. Eikä koskaan ole tilauspakkoa! Ei tilauksille alarajaa ja kaikilla tuotteilla on 14pv palautus oikeus. Voit ostaa tuotteet laskulle tai maksaa heti. (vaikka luottotiedoissa olisi häiriö, se ei estä sinua tulemasta mukaan.)
eli voit lähteä mukaan vain tilataksesi itsellesi silloin tällöin, tai lähteä tekemään bisnestä, valinta on sinun ;)

Itse käytän tuotteita päivittäin. Ihonhoito, hiustenhoito, meikkaus sekä hyvinvointituotteita. Vitamiinit ovat koko perheen käytössä.
Itselle tästä on tullut elämäntapa ja jos haluat, että myös sinulle aukeaa mahdollisuus ilmaisiin tuotteisiin, matkoihin ja rajattomiin muihin mahdollisuuksiin, käytä tämä tilaisuus hyväksesi ja ilmoita minulle kiinnostuksestasi tulla mukaan.
Autan sinut alkuun ja tulet olemaan osa minun tiimiä :)

Meillä on myös lähes joka jakso menossa omia kampanjoita ja arvontoja, ja tehdessäsi tilauksen aloitusjaksolla saat summasta riippuen ilmaisia tuotteita ja näytteitä.

Laita alle sähköpostiosoitteesi, tai laita minun sähköpostiin katilaitinen82@gmail.com viestiä, niin tehdään rekisteröityminen jo tänään.

TERVETULOA MUKAAN!

Itse olen ollut Oriflamella mukana pikkasen vajaa kaksi vuotta. Aloitin niin, että olin tilannut tuotteita ystävältäni joka vinkkasi mahdollisuudesta tilata 25% edullisemmin. Tietenkin innostuin, ajatuksena tilata vain itselle. Alkuun näin teinkin, mutta kun vein kuvaston työpaikalle ja sain sieltä lisää tilauksia, niin innostuin perustamaan myös oman Oriflame facebook ryhmän ja sen jälkeen homma lähti rullaamaan niin, että omat tuotteet sain jo ilmaiseksi. Jossain vaiheessa sitä ahneus kasvoi, ja nyt ollaan jo tiiminvetäjiä. Tällähän jo tienaa pikkasen ;)  Saa nähdä mitä tulevaisuus tuo Oriflamen parissa.

Olen kerran aiemmin tehnyt blogikirjoituksen lempituotteistani Oriflamella, sen löydät täältä;

http://onnenhetkia09.blogspot.fi/2015/01/maailman-ihanin-vartalokuorinta.html

Joten nyt vaan mukaan porukkaan, kuluvaa jaksoa on vielä muutama viikko jäljellä, joten hyvin ehtii perehtyä hommaan :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

6vk valmennuksen tuloksia

 Asiakkaiden luvalla kerron tässä Teille yhden naisasiakkaan sekä yhden miesasiakkaan tulokset kuuden viikon valmennuksen ajalta. Valmen...